Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Potopená loď s imigranty a nekonečné pokrytectví multikulturalistů

V úterý se potopila další přeplněná loď s uprchlíky z Afriky a arabských zemí. Reakce politických představitelů vlád na sebe nenechala dlouho čekat. Z řad humánně se profilujících ovšem výrazně vyčnívá francouzský prezident Hollande, který si při své absenci sebereflexe, slušně řečeno, nakálel do úst.

U italských břehů zahynulo přes 140 lidí. Část z nové generace Evropanů se udusila a zbytek se stihl pobodat a naházet do moře ještě předtím, než je multikulturní odborníci a (ne)ziskové SOS organizace stihli úspěšně integrovat do společnosti.

Vyjádření Hollanda mě pobavilo takovým způsobem, že si ho dovolím v krátkém článku glosnout.

Hollande se nechal slyšet, že žádá vyšetření tragédie a vyvození patřičných důsledků, aby se podobná tragédie už neopakovala. Nezbývá tedy, než Hollandemu doplnit určité faktické skutečnosti, aby se mohl stát ve svém poslání úspěšný ještě předtím, než ho potká ponížení v příštích volbách. Moc času mu totiž před jeho zaslouženým důchodem milovaného politika francouzského národa nezbývá.


Velká část imigrantů pocházela ze Sýrie, Iráku a Pákistánu a také subsaharské Afriky, loď plula z Libye.  Pro následující rozbor jsou tyhle oblasti velmi klíčové a Hollanda by měly vést k zamyšlení, než příště vypustí další z populistických prohlášení.

Byl to totiž Hollande, kdo se zasazoval o bombardování Libye a svržení Kaddáfího. Kaddáfí varoval, že v případě jeho odstranění se zničí poslední hráz, kde mají imigranti z Afriky naději na lepší život, předtím, než zaplaví Evropu. Není asi náhodou, že v Libyi žádný Mezinárodní měnový fond nebyl.

Je to totiž Hollande, kdo prosazuje destabilizaci na blízkém východě. Je to Hollande, kdo chtěl prosadit zásah francouzské armády na území Sýrie proti Assadovi. Bok po boku s wahhábisty, kteří proti Assadovi bojují. Je to západ, kdo je financuje a kdo drží islamisty stále při životě. Jsou to oni, kteří Sýrii destabilizují a jsou to oni, kteří mají na svědomí uprchlíky ze Sýrie směřující poté do Evropy. Naštěstí to nejspíše ani tak „rebelům“ nepomůže a pravděpodobně se už do příštího jara bude vstupovat s otázkou, co s ostatky islámských fundamentalistů.

Podobná situace je také v Iráku, který se destabilizoval, zničil a poté ochotně přenechal ISILu, který nyní boří iráckou armádu jako tsunami. A ano, Holland i tuto intervenci označuje za správnou. Výsledek je stejný jako v předchozím případě, uprchlíci přicházející do Evropy.

Je to západ a i Hollande, kdo podporuje mezinárodní měnový gang a nadnárodní korporace na území Afriky, drancující přírodní zdroje a vyvážející tamní zisk přes moře, zatímco Afričané hledají naději na lepší život v Evropě.

A na závěr je to Hollande, kdo jako evropský poslanec hlasoval pro vysoké imigrační kvóty. O jakých vinících vlastně tedy mluvil?

Těžko říct, jestli měl Hollande na mysli stejné důsledky a viníky jako já. Ve světle výše zmíněných skutečností se pravděpodobně nabízí, že ještě předtím než dobrovolně složí svojí funkci a vzdá se své imunity se zasadí o znárodnění veškerých afrických zdrojů ve prospěch Afričanů a poté si udělá výlet k mezinárodnímu soudnímu tribunálu za válečné zločiny a zločiny proti lidskosti.
 Jako alternativu může požádat o trest ve Francii za vlastizradu a páchání francouzské genocidy neskutečně naivním multikulturním utopismem.

Nezbývá mi nic jiného, než mu tedy popřát hodně štěstí v hledání viníků. Pravděpodobně při ukazování na jednoho z nich bude stačit zrcadlo.





















Autor: Michal MichalUrban | čtvrtek 24.7.2014 0:41 | karma článku: 35,07 | přečteno: 2178x
  • Další články autora

Michal MichalUrban

David Koller,Ortel, voda a víno.

Tentokrát ve stručnosti. David Koller po vzájemné dohodě se svým manažerem, oznámili, že nebudou hrát v sálech, kde minulosti vystupovala skupina Ortel. Jak se v tomhle případě zdá, pít víno a kázat vodu se nemusí vždy vyplácet...

12.2.2016 v 13:53 | Karma: 37,63 | Přečteno: 2331x | Diskuse| Politika

Michal MichalUrban

Evropu s migranty čeká vědecký boom a rozkvět.

Jsem přešťastný člověk, že můžu být svědkem vrcholné etapy vývoje Evropy. Když jsem před pár lety nadával na svoje první auto, že mu příliš chutná, nenapadlo mě, že mě čeká v tomhle a mnoho dalších ohledech světlejší zítřek.

28.10.2015 v 10:00 | Karma: 42,08 | Přečteno: 2948x | Diskuse| Politika

Michal MichalUrban

Rusko prokázalo solidaritu. Merkelová akorát zvrací a vraždí.

Rusko vstoupilo do boje po boku Sýrie do bojů a zdá se, že jako jediní prokázali opravdovou solidaritu se Syřany. Německo svým multikulturním pojetím solidarity všemu akorát škodí a zabíjí.

6.10.2015 v 18:35 | Karma: 36,22 | Přečteno: 1521x | Diskuse| Ostatní

Michal MichalUrban

Prague Pride není pochodem homosexuálů, ale úchylných exhibicionistů.

Každoroční „tradice“ je tady. Opět se nám blíží ukázka obscénnosti na veřejnosti za které by se i profesionální prostitutka styděla.

12.8.2015 v 8:00 | Karma: 41,27 | Přečteno: 2288x | Diskuse| Ostatní

Michal MichalUrban

Demokracii si rozvracet nenecháme! Imigrace bude, svoboda slova ne!

Tento měsíc byl abnormálně plodný na výskyt politického extrémismu. Jako standardně v něm ale nefigurovali fakticky neexistující pravicoví extrémisté, ale znalci na extrémismus, volená šlechta a užitečná hlásná trouba systému.

8.8.2015 v 23:11 | Karma: 40,97 | Přečteno: 1996x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327