Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zprávy v roce 2030.

Když sleduji dění v Evropě, začíná mi být skutečně špatně. Mám skutečně velmi vážné obavy, že naše civilizace směřuje ke svému definitivnímu konci. Je smutné, že ten konec nepřijde z války, nepřijde ani z přírodní katastrofy, evropská civilizace umře vlastní hloupostí a na našich hrobech bude nápis "nepoučitelní".  Z historie víme velmi dobře, co byl a jak vypadal kolonialismus. Většina z nás si uvědomuje, že nebyl správný. Je ale správné nechat kolonizovat Evropu neevropskými imigranty? Jestliže afričtí domorodci, kteří bránili svojí zem byli hrdiny, proč jsou dnes odpůrci imigrace ostrakizováni jako xenofobové? Možná, že v roce 2030 budeme skutečně číst podobné zprávy.   

Z domova:
Vláda se dnes definitivně usnesla, že Česká Republika bude mít souběžně dva prezidenty. Kromě prezidenta České Republiky navýšila pravomoci ombudsmanky Šablatová, která nově povyšuje do úřadu prezidenta pro lidské práva a menšiny. Menšiny samy rozhodnou v referendu, zda v postu zůstane dosavadní prezidentka Šablatová nebo bude nahrazena současným ministrem pro integraci Evropanů do společnosti, Michaelem Kocábníkem. Server romea označil případné volby za nelegitimní a navrhl do funkce světoznámého romského vědce Deža Keskánského.
Strana Zelených se dnes účastnila v ZOO Trója otevření nového pavilonu s názvem "vyhynulé evropské národy". V pavilonu můžete nalézt i skutečnou raritu, bílého francouzského občana i švédskou neznásilněnou holčičku. Lenka Drápíová, předsedkyně strany Zelených  ve svém projevu poznamenala, že jí je velmi líto, jak multikulturalismus ve Francii dopadl, nicméně se nesmí zapomínat na to, že běloch není zvíře a litovat genocidy, která se ve Francii odehrála, připomíná přinejmenším projevy Adolfa Hitlera. ČR podle ní stále není dostatečně multikulturní, protože běloši tvoří celou čtvrtinu populace a varovala před nástupem nacismu. Omluvila se jak za holocaust, tak za kolonialismus, tak za své předky co bránili Evropu před nájezdem imigrantů. Bitvu u Vídně a Thermopyl označila za jednoznačný akt genocidy. Naznačila také, že bude ustanoven mezinárodní soudní tribunál v Haagu pro válečné zločiny a socha Leonidase v Athénách bude demonstrativně vyhozena do povětří.
Antifašisté v Praze uspořádali obří demonstraci proti rasismu. Akci podpořilo všech 8000 neziskových organizací. Sešlo se zde odhadem 30 lidí, z toho 15 poslanců, k vidění byly transparenty "Black Power". V projevech odsoudili Čechy za svůj evropský původ.
Havlova knihovna dnes oficiálně uvedla do prodeje novou knihu s názvem "Náboženství pravdy a lásky". Kniha má největší šanci se znovu stát nejpřekládanější knihou. S velkou pravděpodobností bude opět přeložena z několika skladů do několika jiných skladů s prodejem okolo 30ti kusů za rok. Soudní znalec i Věra Tydlidym zkonstatovala, že kniha nevykazuje xenofóbní ani rasistickou rétoriku a může tedy jít do prodeje. Po Koránu, Starém Zákonu a knize Občan Havel to bude již čtvrtá kniha na demokratickém trhu.
V Praze byl otevřen po 50ti letech tunel Blanka. Primátor, který minulý týden přijal nové jméno Mohammed Bém označil spekulace o tom, že tunel Blanka je tunel, za konspirační teorie rusofilů a odvádění pozornosti od skutečných problémů. Zároveň dodal, že připravil novou vyhlášku pro Prahu, která ženám zakazuje vycházet ven bez náhubku a bez vodítka. Policisté budou tolerantní a zatím budou řešit přestupky mírně. Od pokuty 200 velbloudů, až po uříznutí prstu.
Ze světa:
V evropské Nigérii(dříve známá jako Francie) zemřel poslední běloch Hollande. Francie se stala konečně multikulturní. Na památníku byl vyryt nápis "Je suis Hollande".
Německé emiráty přijaly nový zákon o kvótách pro ženy. Budou 0%. Strana Zelených vyhrožuje protestní hladovkou.
Arabský,černošský a asijský kongres v Evropě(dříve znám jako EU) dnes bude řešit neúsporné lampičky. Hlasování o masové imigraci do Evropy bylo odloženo, předseda evropského parlamentu prohlásil, že by byl populismus řešit imigraci za situace, kdy lampičky ničí planetu.
Ve Washingtonu proběhla obří demonstrace proti policejnímu násilí. Ta se strhla v reakci na to, že byl zabit policistou černošský mladík, který se pokusil vystřílet školku. Black Obrna prohlásil, že rasismus stále nebyl ze společnosti USA odstraněn.
USA zahájilo jubilejní 500 invazi za lidskými právy a hledání pokladů v podobě zbraní hromadného ničení. Jako obvykle, invaze skončila založením Islámského chalífátu.
Ze sportu:
Ve Švédsku byl maratonský běh přejmenován na lampedusský  běh. Rozhodnutí padlo u Olympijského výboru, kam se obrátila černošská majorita ve Švédsku. Ta argumentovala, že za současného etnického složení Evropy je zbytečné si připomínat běžce Feidipida , který údajně běžel oznámit výsledek bitvy u Marathonu do řeckých Athén.  Zpráva měla znít "vyhráli jsme" a to je podle černošské majority úsměvné, vzhledem  k faktu, že pod vládou sluníček o 2500 let později se karta obrátila.
 Nový název maratonu vznikl podle dnes již legendárního ostrova Lampedusca. Odtud zvládli imigranti rychlostí světla zaplavit téměř celou Evropu neevropským obyvatelstvem.
 
Jaromír Jágr letos ukončí reprezentační kariéru, z NHL se vrací do Kladna, kde bude hrát v prvním útoku. 
˙
*podobnost jmen je čistě náhodná.
 

Autor: Michal MichalUrban | pondělí 30.3.2015 22:40 | karma článku: 35,39 | přečteno: 2507x
  • Další články autora

Michal MichalUrban

David Koller,Ortel, voda a víno.

Tentokrát ve stručnosti. David Koller po vzájemné dohodě se svým manažerem, oznámili, že nebudou hrát v sálech, kde minulosti vystupovala skupina Ortel. Jak se v tomhle případě zdá, pít víno a kázat vodu se nemusí vždy vyplácet...

12.2.2016 v 13:53 | Karma: 37,63 | Přečteno: 2331x | Diskuse| Politika

Michal MichalUrban

Evropu s migranty čeká vědecký boom a rozkvět.

Jsem přešťastný člověk, že můžu být svědkem vrcholné etapy vývoje Evropy. Když jsem před pár lety nadával na svoje první auto, že mu příliš chutná, nenapadlo mě, že mě čeká v tomhle a mnoho dalších ohledech světlejší zítřek.

28.10.2015 v 10:00 | Karma: 42,08 | Přečteno: 2948x | Diskuse| Politika

Michal MichalUrban

Rusko prokázalo solidaritu. Merkelová akorát zvrací a vraždí.

Rusko vstoupilo do boje po boku Sýrie do bojů a zdá se, že jako jediní prokázali opravdovou solidaritu se Syřany. Německo svým multikulturním pojetím solidarity všemu akorát škodí a zabíjí.

6.10.2015 v 18:35 | Karma: 36,22 | Přečteno: 1521x | Diskuse| Ostatní

Michal MichalUrban

Prague Pride není pochodem homosexuálů, ale úchylných exhibicionistů.

Každoroční „tradice“ je tady. Opět se nám blíží ukázka obscénnosti na veřejnosti za které by se i profesionální prostitutka styděla.

12.8.2015 v 8:00 | Karma: 41,27 | Přečteno: 2288x | Diskuse| Ostatní

Michal MichalUrban

Demokracii si rozvracet nenecháme! Imigrace bude, svoboda slova ne!

Tento měsíc byl abnormálně plodný na výskyt politického extrémismu. Jako standardně v něm ale nefigurovali fakticky neexistující pravicoví extrémisté, ale znalci na extrémismus, volená šlechta a užitečná hlásná trouba systému.

8.8.2015 v 23:11 | Karma: 40,97 | Přečteno: 1996x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327