Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Tak to je zase blábol, Assad je a byl diktátor, v zemi režim jak za inkvizice a tady se dočtu, jak byl humánní? Tak to se směju hlasem, vy bolševické, víte co! Jinak, čím více se tam budou mydlit a hubit slouhové islámu, tím lépe pro nás tady. Frštenzí bitte? ;-D;-OR^

0 3
možnosti
BO

Sulovská, vy moc nedávejte palce, vy jedna katolická potrefená...

0 1
možnosti
Foto

J14a47k40u89b 16J35a45h42l

23. 4. 2014 14:46

Výborný blog :)

0 0
možnosti
LW

O Sýrii se už moc nepíše. Bylo to obrovské fiasko pro USA. Myslím si, že černomořská flotila tenkrát zabránila nejhoršímu. US Navy by zlikvidovala veškerou zbývající infrastrukturu v zemi a stal by se z toho ještě větší chaos, kterého by islamisté využili a zvítězili. Viz ten spěch kdy se raketový křižník Moskva, na plné obrátky hnal z Atlantiku. Dva torpédoborce a dvě fregaty s doprovodem od severní flotily tu vzdálenost překonaly extrémním tempem. Rusko také ohlášovalo brzké příplutí atomového raketového křižníku třídy Kirov z Tichomořské flotily. Ta loď měla doplout za zhruba týden, ale bylo to varování pro USA. Moskva je zastaralá, ale Petr Veliký je moderní loď z roku 1995 a naprosto změnila rozložení sil ve Středozemním moři. Americké křižníky třídy Ticonderoga a torpedoborce třídy Arleigh Burke se s tou lodí nemohou v žádném případě měřit. Třída Kirov je naprosto jiná váhová kategorie, dokáže zlikvidovat mnohem více cílů na delší vzdálenost a rychleji než to dokážou Americké lodě. Byla vyvinuta k ničení svazů US nosičů. Nevím, co mělo tenkrát znamenat odpálení těch raket s dopadem poblíž Syrského území. Fámy jsou různé! Nechci spekulovat. Ale každopádně na Syrské území nedoletěly.  Nakonec to vzal na sebe Izrael. Od té doby, kdy tenhle konflikt gradoval i mezi velmocemi se zdá, že pomalu, ale jistě vyhrávají vládní vojska. Nedělám si o Asadovi iluze, ale zdá se, že je tou hlavní silou v zemi, která může válku ukončit! A potom jestli bůh dá zahájit cestu k národnímu usmíření a volbám pod mezinárodním dohledem. Faktem je, že země je totálně zničená a zadlužená a bude vzpamatovávat desítky let. Tímto bych chtěl vyjádřit přání, ať konečně v Sýrii zavládne mír!

4 0
možnosti
BO

tak vy fandíte nepříteli? A víte, že až vstoupíme do otevřené války, bude za to kulka?

0 0
možnosti
MU

Mám dojem, že většina zde diskutujících se stala přesně obětí mediálního nazývaní syrských rebelů syrskými, přestože zde bojují všichni, ale rozhodně ne Syřani, respektive jsou v margiálním zastoupením.

Assad je demokraticky zvolený prezident. V hlasování a s volební účastí o které si můžem nechat vyprávět.

Mimochodem by mě zajímala analogie myšlení, v čem se stal tyran? Pokud je země ve válce, kde jí okupuje tisíce válečníků z cizích zemí, je samozřejmě legitimní použít veškeré prostředky proti okupantům.

Nebo snad okupace už dnes neznamená okupaci a stala se legitimním prostředkem pro dosažení cíle? Až Vám ti islámisti přijdou před Váš dům a budou tam řezat hlavy Vašim dcerám, pravděpodobně budete mluvit jinak.

5 0
možnosti
MP

Pěklně děkuji. Ani v Horním Konečníkově bych nestál za to aby za mě bojoval DIKTATOR a především VRAH. ;-O

1 7
možnosti
LC

Píšete z bezpečí svého domova nebo kanceláře. Kdyby vám však na dveře bušili jiní vrazi, byl byste vděčný i za diktátora.:-P

4 1
možnosti
JC

Putin Assadovi, alavitům a křesťanům velmi pomohl a zachránil je před vyvražděním, za což nyní sklízí extrémní cunami pomluv a lží a propagandistických útoků na Rusko.

3 0
možnosti
VB

Asad je diktátor, no a my zase anální alpinisti Bruselského protekrotátu, je otázka kde je více svobody....

0 1
možnosti
MP

jenže análními alpinisty velké belgické Brusele jsme veskrze DOBROVOLNE, nikdo nás lésti v pěrděl nenutí. a už vůbec nás nezabije, když to neuděláme

0 3
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327