Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pod tento clanek bych se hned podepsal. Naprostej souhlas.

0 0
možnosti

Je bych chtěl upozornit, že počet sebevražd u nás od roku 89 dramaticky nestoupá, naopak až do roku 2007 klesal. A i dnes počet sebevražd nedosahuje čísel z dob socialismu.

0 0
možnosti

:-)  Mně se článek také moc líbí !  Ale takhle uvažujících lidí jako Vy, je velmi málo! Bohužel !!!   R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Krásné zamyšlení. Pozastavila jsem se o trochu déle u vět o mrakodrapech a rozhlednách. Ony ani ty rozhledny nemusí být. Na svět můžeme koukat přirozeně z kopců, pokud nejsme líní.Ty staré dřevěné ještě beru, ale velké ocelové konstrukce, kvůli kterým musí vykácet půl lesa, ty se mi nelíbí...

1 0
možnosti

Velmi dobrý článek, už jen vzhledem k Vašemu věkuR^

5 0
možnosti

"Hudební hity proudící ze západu obsahující většinou nanejvýše 3 slova v jedné a té samé tónině většinou popisují sobotní stavy po alkoholickém dýchánku.

Dekadence, která k nám proudí, je opravdu zdrcující a bude jedním z dalších důvodů, proč naše civilizace zemře." - Nevěšte hlavu, není to tak zlé, na Západě jsou i hity dokonce i o šesti a někdy i více slovech, jen jste na ně neměl zatím zřejmě štěstí, takže civilizace určitě přečká;-D

1 0
možnosti

R^Velmi zajimave, dobry clanek.

6 0
možnosti
Foto

A to by mne zajímalo, proč se cítíte potřebu vyjádřite (sklouznout) po tématu, které vás nezajímá...

Že by přeci jen zajímalo?Rv

4 5
možnosti

Spíš nezajímalo, ale jen prostě nemohl odolat stát se jubilejním padesátým blogerem, který tady napsal o Ivetě a přitom zdůraznil, že mu její písně vůbec nic neříkaly:-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327