Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo no, český lev a česká bikolora. Morava a Slezsko jako by neexistovaly. Co taky čekat jiného. Přitom se ohání slovy subsidiarita, různorodost, historická paměť. Tož chlapci  a děvčata, místo  velkohubých prohlášení by prozatím stačilo obnovit zemské zřízení, chcete-li se vracet k něčem tradičnějšímu a funkčnějšímu.

1 0
možnosti

Všichni jsme jedno. Nač se vymezovat? Mojí identitou je vesmír.

http://www.youtube.com/watch?v=XGK84Poeynk

0 0
možnosti

Jinak váš článek je plný takových těch líbivých nicneříkajících nejasně definovaných obecných frází. Neříkám, že se vším nesouhlasím, to vůbec ne... ale co je podle vás např. homogenní národ? Podle čeho se ta homogenita definuje? Může být podle vás černoch Čechem?

Já si osobně myslím, že globalizace nemusí být nutně špatná – lidé holt cestují a mísí se, internet přivedl každému celý svět až do domu atd... (např. míšení ras mi dříve vadilo, dnes už ne – stejně se tomu zabránit nedá a nikdo nemůže za to kým a kde se narodil). Odmítám multikulti – to nefunguje, ale na potenciální globální monokultuře nic špatného nevidím. Naopak si myslím, že jakýkoli provincialismus je už dnes naprostá utopie. Jedině, že byste zakázal technologický pokrok a pod pohrůžkou smrti nařídil všem vrátit se navěky ke způsobu života 19. století :-P (tuším, že podobná zápletka byla ve Star Trek: Insurrection / Vzpoura)

1 0
možnosti
Foto

Většina mládeže dříve či později dospěje. Někteří z ,,mladých" organizátorů (,,vůdci") si na tom udělají karieru (např.politic.). Jiní se ,,přispůsobí" poměrům a době, někteří budou skororevol. celoživotně a někteří mohou mít až ,,smůlu".8-o:-/

0 0
možnosti

Lokální potravinová a surovinová soběstačnost funguje jen do té doby, než v dané lokalitě dojdou potraviny a suroviny.

0 0
možnosti

Kompletní lokální potravinová a surovinová soběstačnost je holý nesmysl. O ničem takovém ani nepíšu, dovoluji si citovat

" aby se obě vrátily ve značné míře na lokální úroveň"

Akcent na zvýšení lokalismu a totální izolace je rozdíl.

0 0
možnosti
Foto

Kdo vám dělá ,,PÍÁR"? Váš slovník připomíná ,,Velkého kombinátora", toliko posunutého o ,,vyšší level" v prostoru a čase (cca necelé století). Tak jak současná reklama pro ,,určité" skupiny ( např superultra čisté, atd., či Horst a pod.)8-o;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327