Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..nooo.rozvést staré usloví...pro čechy dost typické..... do tolika písmenek.....8-o..nic jinéh než ono ...NEHAS CO TĚ NEPÁLÍ...jste totiž neřekl.....ale pravdu nemáte....

1 2
možnosti
Foto

Ladislave >> ja to chapu spise tak .. nehas, co pali nekoho jineho, kdyz se ti zacina kourit ze sklepa ;-)

1 0
možnosti
Foto

Na základě konferencí, které proběhly v letech2001 až 2008 a to v Bonnu, Tokiu v Berlíně, Londýně, Paříži, zabývajícíse situací v Afganistánu v prosinci roku 2001 vyjádřila prozatímní afgánskávláda souhlas s vysláním mezinárodních bezpečnostních sil pod názvem(International Security Assistance Force, ISAF)  Tento krok byl 20. 12.schválen RB OSN v rezoluci č. 1386. Ve velení  ISAF se vystřídalaBritánie, Turecko, Německo, Nizozemí.  Po dohodě převzalo vedení NATO. Oběkomory naše parlamentu schválily účast našich vojáků na misi ISAF. V říjnu roku2003 RB OSN rezolucí č. 1510 rozšířila mandát z oblasti Kábulu na celé územíAfganistánu. Vedle ISAF rovněž na základě mandátu OSN působí v zemi i koaliční protiteroristickáoperace Trvalá svoboda (Operation Enduring Freedom, OEF) pod vedením USA Jejímúkolem aktivní boj s teroristy. Obě složky ISAF a OEF trvalespolupracují.  Do operace ISAF bylo zapojeno  států 41 států. Takžese nejedná o žádné rozhodnutí USA, ale o akci mezinárodních sil  v boji proti ideologii, která je stejnájako nacismus a komunismus

2 4
možnosti
MN

rekl bych to zkracene - ta okupace Afganistanu vznikla na zaklade odvety po 11. zari a zniceni WTC v New Yorku. Napred Americani s Brity NATO bylo do teto operace zainteresovani dva roky pote. Vysledky - mnoho civilnich obeti a do konce letosniho roku ma vetsina armad odtud odejit. Francouzsky prezident Szarkozy ukoncil misi Francouzske armady uz na konci lonskeho roku, pote co byli zabiti ctyri Fr. vojaci.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby nebylo Ruské okupace v  Afganistánu, nebyl by Taliban, nebyla by al-Káida. Taliban podporoval Pakistán z důvodu, aby neztratil vliv Afganistánu.

2 1
možnosti
Foto

A25l57e69š 32C40m77u60n80t

10. 7. 2014 8:05

Souhlasím s autorem. Je zarážející, že na patroly jezdí výhradně vojáci ze všech zemí a příslušníci armády USA nevystrčí nos ze základny. Předem upozorňuji případné rýpaly, že tuhle informaci mám ověřenou a přímo z Kábulu.

2 1
možnosti
Foto

Pane Cmunte  USA jsou v Afganistánu v rámci operae Operation Enduring Freedom zkratka OEF a chodí na hlídky stejně jako vojáci jiných zemí. Útok antentátníka mířil na ně. Naši vojáci jsou tam v rámci operace International Security Assistance Force zkratka ISAF. To znamená, že přímo nebojují proti teroristům, zajištují klid v oblasti a chráni civilisty. ti, co jsou  tam v rámci operace OEF, bojují přímo s teroristy.

1 0
možnosti
Foto

Oni prolévají krev za naše zájmy a ne za zájmy cizíRvRvRv

0 2
možnosti
MT

A kolik 'cizí' krve bylo prolito za NAŠE  zajmy ?

2 1
možnosti
Foto

Nejsem si jistej, ze kdokoliv proleva krev za jine, nez sve zajmy

3 0
možnosti
JC

R^ Pane, pomyslně smekám před Vašim rozumným názorem tak mladého člověka. Je dobře, že i v této Vaší generaci se najdou lidé přemýšliví a rozumní. Máte pravdu!

9 2
možnosti
MK

Velmi střízlivý názor R^

8 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327