Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

...... a náš kontinent by vsakoval tisíce krve těch nejlepších evropských mužů, krásných evropských žen a nevinných dětí.

Stejně vzletnými slovy varoval Hitler ve svých projevech v Norimberku před podlidmi, kteří prahnou po německé krvi a ujišťoval německé nadlidi, že nejlepší němečtí muži ochrání krásné německé ženy a nevinné děti.

Koukám, že dnešní mladí v globalizovaném světě pokročili a již jsou o řád výše než byl Hitler a stát povýšili na kontinent. Snad se mezi Vámi najde dostatek lidí uvažujících ještě o řád výše a vztáhnou to na celou planetu, protože mladý muži, dobrý člověk ještě žije kdekoli na světě a nejen ve Vámi tak milované Evropě o níž se bojíte.

Mimochodem když už píšete o propagandě západu ohledně pádu letadla, tak něco ze slov druhé strany:

Ruská blamáž. Su-25 na boeing střílet nemohl, nevyletí tak vysoko!!!!

Slova představitele ruské armády, podle nějž mohlo být malajsijské letadlo sestřeleno stíhacím letounem Su-25, vzbudila ihned nesouhlasné reakce expertů. Podle nich letoun Su-25 není konstruován na to, aby dokázal letět ve stejné letové hladině jako civilní Boeing 777. Pro ECHO24.cz to potvrdil mimo jiných i vojenský a bezpečnostní analytik Lukáš Visingr.

5 1
možnosti
MT

Ne Zapad, ale PUTIN  si zahrává s ohněm. Zapad uz se mu nejakou desitku let klani i dozadu.

Mimochodem, valka bude, a je jen otazka kdy. Největší (a úchylnou) iluzí doby míru je, že bude trvat věčně...

2 3
možnosti

A kdy se vlastně neválčilo?

1 0
možnosti
ZK

Bojím se, že máte pravdu.

7 0
možnosti
SN

:-)  Má to logiku ! Jedině zaslepený hlupák to nepochopí !  R^R^R^R^R^

3 1
možnosti
PM

P61a57v60e42l 21M88a70c18h

22. 7. 2014 3:52

Je to az k neuvereni, jak jsou nekteri lide slepi. Doufam, ze vas mohu omluvit vasi mladosti, protoze starsiho cloveka, ktery zazil ruskou okupaci by takovato hloupost ani nemela napadnout. 

1. Mel byste si nekdy poslechnout ty lzi, ktere rusove o nasi vlasti sirili do sveta po jejich prijezdu 21. srpna 68 abyste vedel kdo je ten nejvetsi lhar. 

2. Vite jaky meli rusti separatiste duvod to letadlo sestrelit? Presne stejny duvod jako meli pro sestreleni nekolika ukrajinskych letadel v predchzejicich tydnech, vojensky. 

Jak uz jsem rikal, ta vase mladost vas omlouva, ale mate se hrozne moc co ucit o historii nasi zeme a Evropy.

7 8
možnosti

Jaké lži o naší vlasti šířili rusové do světa po jejich příjezdu 21.srpna 1968 ? U nás nebyla kontrarevoluce? A my jsme se nechtěli trhnout od RVHP a Varšavskyé smlouvy?

4 6
možnosti
JM

Tak to vidíte, já si myslel, že sem nahodíte odkaz ze svých oblíbených médií / Al Jazeera, Deutche Welle a BBC / a vy zatím iDNES;-( Nějak se horšíte;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327