Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Otcové, muži, chraňte své dcery a ženy.

0 0
možnosti

Informace o situaci ve Svedsku muzu potvrdit. Multikulti propaganda nejhrubsiho zrna je vsudypritomna, deti maji dokonce ve skolach specialni kurzy, kde jim je takto vymyvan mozek. O cem se ve Svedsku take nesmi mluvit je, ze svedske deti v multikulti skolach zazivaji sikanu ze strany deti pristehovalcu, ktere jim nadavaji do svedskych kur*v a homousu a ucitele s tim nic nedelaji, aby nebyli oznaceni za rasisty. Situaci lze skutecne oznacit za genocidu, kterou si navic Svedi sami plati (nezamestnanost imigrantu je vysoka). Reinfeldt se dal slyset, ze nebudou penize na vetsi reformy, protoze penize pujdou na imogranty. A Svedove musi otevrit sva srdce tem chudakum. Jinymi slovy otevrit sve penezenky a drzet hubu a nekritizovat spatne fungujici zdravotnictvi, socialni sluzby aj, co prochazeji pomaleji reformou nez by mohly. Cira sebedestrukce.

2 0
možnosti
Foto

Jestli tohohle se Evropa nezbavi co nejrychleji, myslim, ze to bude koncit hruzou a ta se uz odehrava. Silene a smutne. Karma

3 0
možnosti

Franku už je pozdě, Evropa nemá šanci se tohoto zbavit. Skupují tu nemovitosti a pozemky které ssebou sousedí a je otázka času, kdy začnou vyhlašovat Chalifáty.....

0 0
možnosti
Foto

Ten kdo nám vnucuje ty se kterými nechceme žít je náš vlastní stát a ještě na to chce po nás naše peníze.

2 0
možnosti

Šílená sebevražda evropské civilizace v přímém přenosu. Případ VB je obzvláště smutný, příslušné orgány se báli s tím něco dělat aby nebyli označeni za rasisty. Tak takhle dopadl národ, který vyhrál 2 velké války a ovládal impérium nad kterým slunce nezapadalo po několika desetiletích multikulturní masáže.

5 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327