Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto s Tebou v tomto Michale souhlasím, a troufnu si dodat, (a pokud s tím nesouhlasíš, klidně to smaž), že za všechny tyto problémy mohou židi, se svou imigrační politikou a svou celkovou nadřazenou vizí oslabit až zničit všechny jiné národy....

0 0
možnosti
Foto

Ono je to jinak. Nemusí vyplňovat žádné dotazníky. Platí jedno: Tam kde neplatí šaríja, není islám. Takže pokud odmítneme přizpůsobovat se islámskému právu, nebudou smět oddávat, jejich ženy budou mít stejná práva jako muži atd. atd, nebudou mít povolenou propagaci, nebude halal......... Tak nebude islám. Není to tak složité.

:

3 0
možnosti

Když necháme volnou ruku korporačním společnostem, nejen že se za pár desítek let staneme menšinou ve své zemi, ale zchudneme i jako stát. Korporace si namastí kapsu na schopných lidech pracující levně. Stát se pak bude muset postarat o ty nevyhovující v podobě sociálních dávek. Pokud následně na tyto dávky nebudou peníze, budou se muset vzít zaměstnacům. Pokud se nevezmou zaměstnancům, vezmou si je lidé žijící v bídě sami pomocí kriminální činnosti, následně je veme vláda i tak z vašich platů k potlačení této kriminální činnosti. 

[>-]

 Přeci zájmy několika miliardářů nejsou více než zájmy ostatních? (necelých 200 lidí vlastní 95% průmyslu na planetě) Avšak budou se snažit vás o tom přesvědčit všemi způsoby, že jste rasisti nebo naopak, že budete diskriminováni. Je to jen snaha rozdělit společnost. Švýcarsko se úspěšně brání korporátnímu zřízení, braňme i my své zájmy.

A tak budu volit Úsvit, ikdyž je mi tato strana svým liberálním vyjadřováním nesympatická, ale prý se může vyjádřit každý v hnutí a ke všemu.... takže mediální plky i ty jejich beru s nadhledem. Hlavně že cíl je shodný, blahobyt ČR, en rozkradená ČR.

3 0
možnosti

"ne rozkradená ČR!!"

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327