Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za článek, zasloužená karma!

2 2
možnosti

proč jsou všichni názoroví odpůrci podporovatelů Zemana nazýváni posměšně Havlisty, pravdoláskaři a pod.? myslíte, že všichni, co nesouhlasí s buranským chováním prezidenta jsou Karlovci, nebo jak jim říkáte? spíše mi připadá, že se musí najít nepřítel, za každou cenu a poukázat na něj, aby se tolik nevidělo, že Zeman je trapná figurka, nezvládající svůj úřad a mající problémy s říkáním pravdy a alkoholem. nechci mít prezidenta, který leze do zadku diktátorům, a který lže svému národu.

4 2
možnosti
RM

Pane Šebesto, můžete uvést, v čem nezvládá Miloš Zeman svůj úřad?

V rozhovoru pro státní ČRo uvedl, že Kalousek se vložil do služebního zákona a vložil tam funkce politických náměstků. V jaké demokratické společnosti najdete takovou funkci? pomohu Vám: v žádné. Takže to zeslepičil. Prezident použil slovo odpovídající úrovni jeho mandátu. Asi nenašel horší, já bych ho našel. A VY taky a 99% zde diskutujících taky. Ke služebnímu zákonu: je to taková zbytečná vypípaná pípípípípíp.ovina, že bylo hloupé, Když Zeman Sobotku do takového projektu tlačil. Asi chtěl ukázat, jak moc mu záleží na EU. Ale třeba neznáte souvislosti, tak jenom plácáte nesmysly, a jste něco jako novinář. A použil ještě nějaké sprosté slovo?

Vždyť se nad stavem české společnosti dají používat snad jenom sprostá slova. A prezident to cítí. Učil se od Karla Schwarzenberga. Když ten mluví sprostě, omlouvá se to jeho neznalostí češtiny. Ale chce být českým prezidentem. Neumí česky a chce být českým prezidentem. Havlovci budou oponovat, že sice neumí mluvit, ale má myšlenky. Zatím jsem postřehl podobnou stupiditu v případě jakéhosi "materiálního jádra ústavy", které nelze vyjádřit slovy, tedy z oblasti parapsychologie. Nemám Zemana rád, je to sedlák v zahnojených gumákách, který mi prostě nesedí. Ale když si mám vybírat mezi zly: Zeman je pro mne stále menší než jakýkoliv havloid.

2 0
možnosti
II

„překlad naprosto bezvýznamných prostitutek“ - toto mi stačilo abych nečetl dál.

Na Pussy Riot může mít člověk různý názor, nicméně nikde jsem nečetl, že by se některá členka kdy živila prostitucí.

Zrovna tak je poměrné hloupé označovat za naprosto bezvýznamného někoho, komu věnují pozornost přední světová média.

Mimochodem: Aljochinová a Tolokonnikovová byly údajeně z Pussy Riot vyloučeny, protože prý už nejsou dostatečně „punk“ a radikální :)

Jinými slovy: pokud se někdo potřebuje uchylovat ke lžím (navíc hloupým), nestojí za čtení.

3 4
možnosti
RM

Napsal jste to dobře. Karma.

Pokusím se sepsat zásady dnešního demokrata podle vzoru Karel Černohorec:

Bod 1 až 10: Miluji Václava Havla.

Bod 12. Miluji Dalajlámu

Bod 13. Miluji Karla

Bod 14. Nenávidím Rusko a hlavně Putina

Bod 15. Rusové u Volgogradu, Petrohradu a Moskvy drze útočili na nevinné Němce, kteří je chtěli osvobodit.

Bod 16. Miluji Brusel

Bod 17. Miluji Washington

Bod 18. Miluji socialismus, vysoké daně, státní a nadnárodní buzeraci, banky, korporace a prodej práv spoluobčanů těm, kdo mě okradou s pravdou a láskou na rtech.

8 2
možnosti
VH

No - a člověku pouze trochu slušnému stačí jediný bod: Opovrhuji arogancí, nadutostí, hulvátstvím a vulgaritou. Přesněji opovrhuji jejich noseteli a jejich obhájci.

1 0
možnosti
JP

J91a49n 25P90u45l17e21c

22. 11. 2014 10:21

Velký respekt všem lidem, kteří se v Brně postavili náckům a vše lidem, kteří se v Praze postavili proti hradní ruské propagandě. Třeba na tom nejsme zase tak špatně. R^R^R^

4 8
možnosti
JR

J26a32n 58R29á62ž

21. 11. 2014 21:24

Trochu zmatené.......ale Karma!

1 0
možnosti
PC
JK

Jsem rád, že jste mi trocha poopravil názor na některé 20 leté lidi, ač je to smutné, ale často je vidím jak jste psal R^

16 0
možnosti
JS

J71a37n 90S36e80m97i71k

21. 11. 2014 0:13

"Je důležité si připustit, že sehrávají roli pěšáků pro havlisty, kteří se zoufale snaží bojovat s metastázemi s kterými se havlismus v současné době potýká. A tak jako každá nemoc, stejně tak i havlismus se zoufale snaží udržet své bakterie u moci"

mne fascinuje ta predstava ze "havliste" nekdy byli u moci a neco ovladali.

Ja myslel ze od roku 1990 tu vladl Klaus, pak Zeman, a dale nekolik jejich klonu z ODS a CSSD.

O nejakem havlistovi ktery vedl ceskou vladu , ovladal parlament , soudni moc nebo policii nevim.

To same ohledne udajnych nedostatku dneska- byvaly predseda vlady a CSSD Zeman a zjevne ani "otec transformace" Klaus za to asi nemohou, pripisme to "havlistum";-D

zajimava abstrakce od reality. 

Asi to pomaha aby se clovek jakoby vyznal ve slozitych vecech.

5 5
možnosti
Foto

Vašemu myšlení nerozumím a ani nechci.

6 8
možnosti
Foto

Za prvý tomu nerozumim a za druhý mě to uráží!

3 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327