Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Naivní marxistický multikulturalismus nemám rád.. ba přímo ho nesnáším. 

Ale bojovat proti multikulturalismu antihavlovskými nenávistně jízlivými  rádobyvtipnými poznámkami je špatně. Samozřejmě že nad tím zajásá spousta lidí.. ta spousta se totiž nastřádá z nesourodého konglomerátu anarchistů, neonácků, Putinovců a bolševiků (mnozí právě a jen proto, že jste se tak statečně pustil do dávno již mrtvého svobodomyslného Havla či ještě živého pravdoláskaře Halíka).. ale vlastnímu boji proti multikulturalismu škodíte. Škodíte těmi nenávistnými jedovatými vtípky stejně tak, jak veskrze správnému boji proti multikulturalismu uškodil ten nenávistný a netoleratní neonácek a blázen Brejvik.  

Neonacionalistická netolerance je totiž ještě nebezpečnější, než ten nebezpečně naivní multikulturalismus!

0 0
možnosti
JK

(omlouvám se za nechtěné dvojí odeslání.. nechápu, proč to nemají technici ošéfováno, aby to vůbec omylem nešlo...;-( )

0 0
možnosti
JK

Naivní marxistický multikulturalismus nemám rád.. ba přímo ho nesnáším. 

Ale bojovat proti multikulturalismu antihavlovskými nenávistně jízlivými  rádobyvtipnými poznámkami je špatně. Samozřejmě že nad tím zajásá spousta lidí.. ta spousta se totiž nastřádá z nesourodého konglomerátu anarchistů, neonácků, Putinovců a bolševiků (mnozí právě a jen proto, že jste se tak statečně pustil do dávno již mrtvého svobodomyslného Havla či ještě živého pravdoláskaře Halíka).. ale vlastnímu boji proti multikulturalismu škodíte. Škodíte těmi nenávistnými jedovatými vtípky stejně tak, jak veskrze správnému boji proti multikulturalismu uškodil ten nenávistný a netoleratní neonácek a blázen Brejvik.  

Neonacionalistická netolerance je totiž ještě nebezpečnější, než ten nebezpečně naivní multikulturalismus!

0 0
možnosti
OH

Subjektivní,předem těžce zaujaté bláboly rádobyvtipného pisálka.

1 1
možnosti

Psat vtipne o smutnych az desivych vecech neumi kazdy, karma je zaslouzena.

8 2
možnosti
TB

Když jsem začal Váš článek číst, tak jsem Vás chtěl v diskusi "setřít" za slovník. Mám na mysli věty o zvracení. Ovšem pokud je jen část pravdy na tom co píštete, tak musím uznat, že jste byl v úvodu ještě velmi slušný.

3 0
možnosti
Foto

Dostávají se k nám v hojné míře informace o problémech s muslimskými imigranty z různých evropských zemí. Jak je možné, že ještě někdo má tu drzost multikulturalismus obhajovat a snažit se manipulovat s veřejným míněním.

Vám karma, že jste tu diskuzi bez újmy na zdraví vydržel. R^

18 0
možnosti
MF

bo lidská blbost nezná mezí :-(

0 0
možnosti

Nemám rád hulváty, co si uzurpují mikrofon. Pak to dopadá, že se toho chytí nějaký žvatlající konspirátor a mele si svoje, dokud mu ten mikrofon nevypnou.

Když neodpoví na otázku - jeho problém. Lidé, kteří nejsou fanatičtí a dávají pozor si toho všimnou a není to dobrá vizitka. Když tam budete pokřikovat dožadovat se slova, má to aspoň na mě přesně opačný efekt.

0 0
možnosti
Foto

Posluchej, lezt do ciziho hnizda plneho nenavistnych vos, s tym oni moc nepočitaji. To bys jim neměl robit. R^;-)

15 0
možnosti
JP

Ono už minulé dva myšlenkové a politické směry v naší nedávné historii končící na -ismus nadělaly tolik zla, že opravdu je třeba být ve střehu a nenechat tohodle čerstvého pohrobka bez trvalého dozoru, protože tyto směry vždycky přitahují hlavně fanatiky a blbce...

http://pokornyjiri.blog.idnes.cz/c/448701/Je-chyba-v-Listine-zakladnich-prav-a-svobod.html

3 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327