Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zjednodušeně. Sunnité (Saudská Arábie) vs. Írán (Šíté)

Myslím že si co se týče dodržování lidských práv nemají si co vyčítat. Válku Fanatických muslimů proti fanatickým muslimům jen schvaluji. Je třeba udržet tento stav dokud se nevyhubí.

0 0
možnosti

Koukáte na to špatně. Írán neexportuje muslimy po celém světě. SA ano. Konec konců, hlavní síla proti Al Nusře v Sýrii jsou šiítové. 

 Myslet si, že muslimské země se deislamizují je naivní. Důležité pro nás Evropany je, aby se kultura nešířila sem.

 Mně je mnohem sympatičtější Írán.

0 0
možnosti

J62a11r45a 81R80a50n92k

12. 4. 2015 19:48

Jste dost jednostranne iformovan:

Canadian jets drop first bombs on Islamic State stronghold ...

http://www.theglobeandmail.com › News › Politics

4 days ago - Canadian warplanes have dropped their first bombs in Syria

1 5
možnosti

To si tapetujte v Kanadě. Tady je Česká republika.

3 0
možnosti

J60a85n 41R52á83ž

12. 4. 2015 19:13

Vaše úvaha o pravidlech spojenectví je skvělá!

1 0
možnosti

SA s Katarem financují výstavbu mešit po Evropě, to máte pravdu - taková dojemná starost o uprchlíky, aby se v Evropě, která s Islámem nemá prakticky nic společného, tedy do nedávna neměla, mohli muslimové v těch mešitách v klidu modlit a radikalizovat...... Ale Katar a SA - tam je přijímání uprchlíků vyloučené. Občanství tam nedostanete ani po 50 letech. Bydlet tam můžete i 50 let, ale za předpokladu, že máte práci, jakmile třeba po 20 letech o práci přijdete, musíte ze země odejít a to i s celou rodinou - tedy i s dětmi, které se případně za dobu vašeho pracovního pobytu v těch zemích narodily. 

Tam si jejich bohaté země zaneřádit uprchlíky nenechají. Zločinnost je tam na velice nízké úrovni, spáchá-li něco cizinec, který tam má práci (cizinci bez práce tam neexistují), tak je odejit.

Divím se, že si tohle všechno Evropa nechává líbit. V zájmu ochrany amerických a saudských zájmů a v zájmu pokusů o nastolení demokracie (nejlépe demokracie nebo i nedemokracie, hlavně ale vlády podporující zájmy USA) tam, kde to prostě v současné době možné není, se v těch zemích válčí. Ty země se totálně destabilizují, ale o uprchlíky se má postarat Evropa? Ti uprchlíci jsou většinou chudí, negramotní, zoufalí a všeho schopní.

Evropa na to jednou dojede a může si za to i sama.

12 0
možnosti

Souhlasím. Vždy říkám, že muslimové nás můžou učit. Učit tomu, být štědrý k našim a nepřipouštět cizáky. Naučit nás k tomu, že nikdo nemůže šlapat po našich hodnotách a kultuře. Kdyby multikulturalisti žili v SA, zbičovali by je.

U nás mají funkce a imunitu.

5 0
možnosti

menší písmenka už jste nenašel?

0 5
možnosti

Zvětšil jsem to, snad to bude lepší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327