Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co dělat? Je fakt že desítky miliónů černochů ani muslimáků se z Evropy, tj. ze SVÝCH čerstvě uchvácených území již nikdy dobrovolně nepohnou. 

Tatíček Masaryk na téma možné nové světové války kdysi reportérovi řekl :

 "Nu což, budeme sedlat!"

0 0
možnosti

Na rozdíl od autora nejsem tak optimistický, abych čekal, že problém končí.

I kdybychom zarazili další příliv přistěhovalců, tak ti, kteří tady už jsou a kteří v průměru na jednu ženu přivádějí na svět podstatně více potomstva než původní Evropané, jsou zárukou přetrvávání tohoto problému do budoucna.

1 0
možnosti
Foto

Sice karma a souhlas, ale já osobně to vidím černě. Nejdříve občanská válka v Holandsku, Francii, Švédsku ..... - emigrace původních obyvatel do "méně zasažených zemí" jako ČR, Polsko apod., a nakonec zoufalý exodus (v horizontu cca 100 - 200 let) zbylého původního bílého obyvatelstva mimo Evropu. Tipoval bych Rusko nebo Austrálii, pokud si dokáže udržet současnou protiimigrační politiku.

0 0
možnosti

Neustále tady čtu něco o emigraci původních obyvatel někam jinam. Tato úvaha však naráží na jednu překážku: Žádný z lidí, kteří o tom píší, si neklade otázku, zda nás v tom Rusku nebo v té Austrálii budou chtít.

Je pravda, že bychom jim tam nezapalovali auta, jako to dělají přistěhovalci tady. Ale proč by se s námi měli dělit o své země? Několik milionů Evropanů by Rusko přijmout mohlo, ale pouze tolik, aby viděli, že druhá generace plně přijme ruskou kulturu, ruský jazyk a a ruský způsob života. I když si myslíme, že v určitých věcech jsme na vyšší úrovni než Rusové, oni už jsou na svůj způsob života zvyklí a nebudou od něj chtít ustoupit, což by zákonitě museli udělat, kdyby nás tam chtělo z Evropy jít třeba čtyřicet milionů.

1 0
možnosti

Europoslanec Petr Mach dnes napsal na facebooku Svobodných:

"Evropský parlament dnes schválil rezoluci, ve které "vyzývá Komisi, aby zavedla závazné kvóty k rozdělování žadatelů o azyl mezi všechny členské státy".

Tito čeští poslanci hlasovali pro přijetí rezoluce.:

Niedermayer, Polčák, Ponga, Šojdrová, Štětina, Zdechovský, Keller, Poc, Poche, Sehnalová "

Dále Petr Mach napsal:

"Hlasoval jsem proti. Žadatelé mají jít do země, která jim poskytne azyl. EU je nemá rozdělovat proti jejich vůli a proti vůli obyvatel v členských zemích."

A já děkuju Petru Machovi a ptám se, kde berou tu nebetyčnou drzost ti naši europoslanci, co hlasovali pro přijetí rezoluce, a rozhodují tak bez madátu občanů této země o naší budoucnosti?

6 0
možnosti
Foto

Nemáte náhodou chybu v nadpisu?

0 0
možnosti

souhlasím, karma.

Vítám Vás pane autore do klubu extrémistů krajní pravice, kam jsou zařazeni všichni nesouhlasící s oficiální doktrínou, protože se nebojíte říct svůj názor. V tomto státě se asi brzy sejdeme v nějakém luxusním příbytku sponzorovném vládou a sluníčkáři.

Spíše mám dotaz - jak dlouho nás ještě nechají psát??

10 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma, jen tedy zmiňovat v článku nejhumanistu Halíka v den pálení čarodějnic mi přijde docela nebezpečné :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327