Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

poslední odstavec R^

0 0
možnosti
Foto

Naši čelní politikové (ministři vlády a poslanci) se zkrátka pokaždé zákonitě zabývají úplně něčím jiným než tím, čím by se měli v duchu svých volebních hesel zabývat. Je to ale proto, že mají (na rozdíl od nás občanů), starosti absolutně jiné a naše běžné starosti je vůbec nezajímají (respektive proto, že je s nimi jejich poradci raději ani nezatěžují)...

0 0
možnosti

Tak tohle postpubertální rasistické stvoření jménem Urban nás tu školí z demokracie.

Píše o jakýchsi kolonistech, co přecházejí přes naše nechráněné hranice. Hm, asi myslí těch zhruba 3000 běženců, kteří letos prej přišli Urbana kolonizovat. Zdá se, že mladík Urban má dost malé sebevědomí, když má strach z tak bezvýznamného množství "kolonistů", které policie navíc pro jistotu zavřela do detenčních lágrů, aby nevzniklo riziko, že by Urbana zkolonizovali.

Je zvláštní, že Urbanovi nevadí zhruba 16 500 muslimských imigrantů, kteří tu už léta žijí legálně v Česku s povoleným pobytem. Těhle 16 500 legálních musulmanů nás zatím ještě nezkolonizovalo - teda Urbana možná ano - ale já bych o nich ani nevěděl, nebýt ČSÚ, který tyto muslimské cizince eviduje ve statistikách.

Ono také těžko uvěřit tomu, že 16 500 legálních muslimských imigrantů zkolonizuje deset a půl milionu Čechů. Ale těch 3000 ilegálu zavřenejch v Bělé, je pro Urbana děsně nebezpečnejch. Z jejich existence nespí a navrhuje ostnaté dráty bolševického typu na hranicích, aby se cejtil být bezpečnej. Za maminčinu sukni už se schovat nemůže a setkání s opálenějším cizincem v něm vyvolává pocity děsu.

Já bych Urbanovi, kterému se stýská po zadrátovanej hranicích, rád sdělil, že radši budu trpět pár stovek tisíc imigrantů na svobodném demokratickém českém území, než bolševicky zadrátované Česko s vládou xenofobních rasitů bez jediného emigranta.

1 7
možnosti

A ještě k tomu transparentů fanoušků:

mě se ten transparent docela líbil. Byl vtipnej.

Jen si nedovedu představit, že by na tom transparentu byl míst toho muslima třeba Žid. To by autor blogu čuměl, kolik židovských organizací by protestovalo.

Nebo kdyby tam byl místo muslima nějaký tělesně postižený, jak ho zdravý český árijec kope do invalidní zadnice.

Ale hlavně si myslím, že na fotbal tenhle transparent nepatří.

1 5
možnosti

Dobře napsané, ale dávejte texty ke korektuře, jinak Vás dříve či později začnou kritizovat...

0 0
možnosti

Nemáte ani páru o tom, co to znamená omezení svobody slova...Rv

2 0
možnosti

Co taky po něm můžete chtít? Narodil se 3 roky po pádu totality rodičům, co horlivě plnili socialistické závazky a poctivě platili členské příspěvky Socialistickému svazu mládeže.

1 3
možnosti

Ve Svedsku jiz by tento clanek byl podnetem k trestnimu stihani. Tam totiz  k socialfasisticke "demokracii" a svobode tisku pokrocili jiz dale.

12 0
možnosti
Foto

Výborně napsané R^ - za mně naprostý souhlas.

10 0
možnosti

Karma. O něčem podobném, v souvislosti s transparentem na fotbale, jsme se bavili před několika hodinami s kolegou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327