Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svatá prostoto. Tenhle článek jako by vypadl z nějakého ruského média, určený zaostalému ruskému čtenáři s omezeným přehledem a silně ruským nacionalistickým cítěním. 

Asi by byl takový proruský propagandistický článek ohodnocen na 800 rublů (před rokem by to bylo 400 rublů, ale hodnota rublu za v poslední dobu dost klesla).

Co například (evidentně záměrně) autor článku ve svém rusofilním zanícení pominul:... právě Rusové pomáhali léta násilně držet u moci tu zrůdu Bašára Asada a jeho totalitní vládu a tím v podstatě pomohli zásadním způsobem rozložit Sýrii a posílit extrémisty všeho druhu. 

Považovat syrskou totalitní pučistickou vládu za legitimní je samozřejmě naprostá lež a blábol,.. ale autor článku lže a blábolí evidentně rád a s chutí.. nejenom o syrské vládě, rovněž třeba o Merkelové. To s tou prý "krvelačností" Merkelové je pak až (asi neúmyslně) komická nadsázka..  

Že přitom Rusové bombardují v Sýrii nejenom ISL, ale především jakoukoliv opozici vůči totalitní vládě Bašára Asada (což samozřejmě počet uprchlíků pěkně rozmnoží) to autor článku na druhou stranu taktně pominul. 

S jedním faktem se ale s autorem článku shodnu. 

Přijímání uprchlíků v EU je chyba. Krom jiného uprchlíci silně oslabují vlastní zem a přitom jsem přesvědčen, že Evropě štěstí nepřinesou, spíše ji uškodí. 

Za tu chybu je samozřejmě zodpovědna Merkelová. Ale že ty to svědčilo o nějaké její obzvláštní "krvelačnosti" se dá říci stěží. Svědčí to pouze o její naivitě, nepragmatičnosti, odtrženosti od reality, možná o absolutní ztrátě vlastenectví či ztrátě smyslu pro udržení evropských (židovských a křesťanských) hodnot. S krvelačností to nemá nic společného. 

Krvelační jsou v současnosti jiní.. nyní třeba extrémní islámisti 

či třeba Rusové ( v zájmu udržení svého mocenského postavení v Sýrii za každou cenu).

12 10
možnosti

J20a38r42a 85R61a12n64k

7. 10. 2015 0:54

Pokud je ta fotografie skutecna, zda se, ze je to docela mlady clovek, ale myslenky dinosaura:-/Rv

0 3
možnosti
Foto

Velmi kvalitní. Karma R^

8 10
možnosti

Kašukovi s Olšerem roste zdatná konkurence. Ten nadpis malinko protáhnout....;-D

11 7
možnosti
Foto

Pochopitelně karma, ale ta umírněná opozice je krásný příklad, jak si média hrají s diváky. Já bych umírněnou opozicí spíše nazval zdejší diskutujíci, kteří se chytili na tvůj blog jak vosa na bonbón :-) a dle jejich reakcí jde vidět, že více jim chutná med, kterým je vábí hlavní média :-)

9 6
možnosti
Foto

Pane než bude blábolit ptákoviny, tak si zjistěte, kdo má v Sýrii základnu od roku 1971, kdo u moci drží diktátora Asada, kdo zablokoval Radu bezpečnosti OSN při řešení krize v Sýrii, kdo nese vinu na tom, že válka trvá už od roku 2011. Také si zjistěte, zda náhodou bombardování Sýrie se děje z důvodu udržet u moci Asada.RvRvRv

11 8
možnosti

"řešení krize v Sýrii" to máte jistě na mysli stejné řešení, které se už "povedlo" v Libyi nebo Iráku, že?;-D Tak to děkuji pěkně.

8 4
možnosti

R44o11m12a33n 36M69á42c52a

6. 10. 2015 19:09

Merkelova zvraci a vrazdi... to chce opravdu velkou davku fantazie... kolik merkelova povrazdila osob dnes? Cim? Nozem? Kulkou?

11 7
možnosti
Foto

No víte pane Máco to je těžké s Vámi, zkusím to jinak. Když jedno fotbalové mužstvo před zápasem zakřičí na to druhé, že je roznesou na kopytech, budete si vážně myslet, že z kabin vyběhnou osedlaní koně ?  :-)

8 5
možnosti

Tak jsi Urban nebo Tuček? Jeden z tvých účtů bude fake.

4 4
možnosti

Kowalčíku, tebe ten rébus nezajímá, nebo ti stačí vidět Kopřiva a dáváš mínus jako Chrástek s Řápkovou?;-D

5 4
možnosti

Jakou solidaritu a s jakými Syřany? Jinak ti synku závidím ty super informace, když tvrdíš, že že Rusko za pár dní udělalo pro ukončení humanitární katastrofy více, než USA za 4 roky hrátek s umírněnou opozicí...info přímo z Kremlu?

12 9
možnosti

Mate pravdu,

I nacisticke nemecko projevilo solidaritu s zidy zrizovanim koncentraku.

7 9
možnosti

Nestoudný příspěvek!RvRv

4 8
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327