Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ať si vítači na Kollera chodí, od nás už neuvidí na vstupném ani korunu, stačily už ty jeho hav@loidní kecy na tom koncertě na Václaváku...

0 0
možnosti
Foto

Mylníkem? To je jako co?

0 0
možnosti
PB

.... voni už mu z teho Ortela vopáčili, pré aby měl kde vůůůbec hrát, tak nevím ?!

0 0
možnosti
Foto

Nějak vašemu článku nerozumím. Není podstatou věci, že se David Koller rozhodl nehrát tam kde Ortel? Pominu-li, že má každý právo nehrát, kde hrát nechce, má k tomu asi nějaký důvod. Třeba mu působení Ortelu vadí a tímto způsobem vyjadřuje svůj postoj. Není to obecně nic neobvyklého, že umělci distancují od jiných tím, že nechtějí vystupovat s nimi na stejné scéně. Dříve to tak bylo mezi přisluhovači režimu a jeho odpůrci. Dnes to může být jinak.

Nechápu, proč bych se měl v té věci zajímat o manažera Davida Kollera?

2 0
možnosti
MM

Protože přes něj sděluje informaci o tom, že s někým, kdo má neonacistickou minulost nechce mít nic společného?

Pokud skutečně nechce - plně to respektuji, je pak ale pokrytectví to sdělovat přes svého manažera, kterou tu neonacistickou minulost zná osobně z koncertních sálů.

4 0
možnosti
OK

Má David Koller neonacistickou minulost?

0 0
možnosti
MM

Má zbytek Ortelu kromě zpěváka tuhle minulost?

2 0
možnosti
IM

Tak to má Koller dobré našeptávače podobné jako Bohouš.

4 0
možnosti
AK

Karma, pokrytectví je prostě některým lidem vlastníRv

10 2
možnosti
MM

Je zajímavé, že portál idnes nikdy nezapomene připomenout někomu jeho mladickou nerozvážnost a hloupost. V případě Ortelu to vždy kurzívou zdůrazní. V případě svého bývalého novináře, ale rádi odcitují aniž by uvedli důvod, proč kdysi přestal být v jejich redakci expertem na pravicový extrémismus.

5 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327