Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sebevětší křik až řev nemůže ospravedlnit chování ,,demonstrantů " při pietním a vzpomínkovém aktu na Albertově. V ničem. Jen primitiv, či gauner si to může ,,splést", či takto zneužít. Další komentář je zbytečný.!

13 8
možnosti
JD

tak nekomentujte. ;-)

8 0
možnosti
MD

Vsechny ty zdejsi urazky berte klidne jako poklonu, jako skutecnost, ze proste realite a pravde tezko solidne oponovat.

7 2
možnosti
PV

Všechny zdejší urážky nechť bere jako důkaz, že jde po správné cestě. :-)

3 3
možnosti
MK

Myslím si,že použít v rozhovoru "neslusné" slovo je někdy nutností na zdůraznění toho,co chceme říct.Při slovníku naší mladé generace,byl presidentův úskok k tomuto jen pouhým vánkem neslušnosti.Daleko víc mě zaráí,že po této události, dle médií, sundali ve školách ředitelé podobiznu presidenta. Toto,mělo být zřizovatel školy hodnoceno jako hrubé porušení pracovní kázně.

8 5
možnosti
RM

Zajimave prezident muze mluvit sproste v rozhlasu a rezisrr nemuze na ceremonial prijit v mikine? Ted jsem zvedav jak mne zemanovci vysvetli jaky jeto vyznamny rozdil;-D

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
MU

A od té doby se to slovo používat nemůže nebo co mělo být podstatou? Argument reductiom ad hitlerum, transformovaný na reductiom ad stalinum?

4 0
možnosti
RM

Jak pravil Filipovsky v Basnicich. A reknes jakoukoliv blbost ale podas ji nalezite vedecky vzdy se najde blbec ktery ti zatleska. Omlouvam se pane Urban. Nejste magor.Jste Nebezpecny magor. Vite co mluvite a jeste to k dobru jasajiciho davu zaobalite do filozofickych zvastu. :-/

6 11
možnosti
BC

No a Einstein zase prohlásil "vesmír a lidská blbost jsou nekonečné";-D

4 0
možnosti
MS

Je v poradku, ze se lide konecne rozhoupali a vyjadrili svou nespokojenost. Cesky politik ma bohuzel jednu velkou vyhodu - cesky volic ho bude volit porad a porad dokola, at udela jakoukoli lumparnu. Pokud by tomu tak nebylo, ODS aCSSD uz by byli i se svymi aferami presne tam, kam davno patri. 

A o tom to vsechno je - ukazat, ze si nenechame vsechno libit, ze si nemuzou delat, co chteji, ani prezident (ackoli tu jeden pomateny bloger psal, ze prezident si muze delat co chce). Ale pokud vam Zemanovo chovani nevadi, tak muj prispevek asi nepochopite. Mimochodem, s hazenim vajec nesouhlasim.

6 1
možnosti
MU

Michaelo, podstata je, jestli je skutečně největší problém možná vulgární prezident, než ta tunelová společnost, co si hlasuje a nikdo nedemonstruje. To je problém! Ne, že někdo nazve prostitutky vulgárně.

Jestli je tohle největší problém ČR, tak žijem v ráji.

10 2
možnosti
KB

Děkuji, pěkně napsané...R^

10 6
možnosti

On někdo "obcoval v kostele"? Ani nevíte o čem píšete....

10 3
možnosti
RM

Ne ale prezidentova ozrala dcera se valela na podiu hned vedle nataceni pecka.To vse za litr a flasku chlastu.Nakonec lhala ze to nebyla i kdyz dukazy a svedectvi jeji spoluzacek to potvrdily.Nakonec zbabele utekla do Anglie nebo ji tam spis ulhany tatik uklidil.

6 2
možnosti
MD

Dva tady sice smekaji, jeden z ucty, druhy aby vztekem zadupal klobouk do zeme. Ja zustanu u lakonickeho 'a co ma byt, jste jen normalni.' Karma.

8 2
možnosti
DR

D43u97s37a76n 27R35a41p11k42o

20. 11. 2014 20:21

R^Napsal jste to naprosto pravdivě, souhlasím s každým slovem. Je to tak a i kdyby Vám tady nadávali sebevíc, nic na tom nezmění. Je dobře, že všichni mladí nejsou úplně zmanipulovaní.

14 9
možnosti
RM

zmanipulovani;-D. Diky to jsem potreboval vedet.

2 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327