Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozumím vám. Ono, jedna věc je tolerance, druhá podivné předvádění. A o to tady jde. Taky o propagaci dalšího parazitujícího vysavače státních peněz.

Článek je pěkný.R^

1 0
možnosti

On nebude problém ani tak v teplouších. Větší problém je v našich slavných pisálcích, které nechávají chladnými problémy většiny, o to více prostoru dávají různým "vřeštícím menšinám". Nemusí to být jen tento teplý pochod.

1 0
možnosti

Tahle společnost je divná. U článku s vrahem je za hodinu asi 15krát méně příspěvků, než bylo u článku s Prague Pride. A pak že homosexuálové nikoho nezajímají ;-D. Zároveň je to podle komentářů známka toho, že jsou horší než ten vrah. Jak si vůbec dovolili uspořádat průvod, že? ;-D

1 1
možnosti
Foto

Ano, jistě, je to z velké části pouhý projev exhibicionismu. No a co? Však si toho nevšímejte. Za týden bude zase klid na práci a radostné budování socialismu.

A když už píšete o exhibicionismu, co vaše ucho? V čem se vlastně lišíte?

2 0
možnosti

Když už jsme tedy u těch hloupých otázek, proč ten průvod je, tak by mě třeba zajímalo, co Vás, pane Urbane vedlo k tomu, že jste si nechal provrtat ucho. Je to druh nějaké úchylky? I když to má spousta lidí, normální mi to rozhodně nepřijde :-P. Cítíte se víc mužnější? Dodává Vám to pocit respektu? Nebo chcete vypadat starší/mladší?

2 14
možnosti

jooo je asi teplo děvče...;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Já se na ty "úchylné exhibicionisty" dívat nepůjdu. A kdyby se na nich nepopásala média, nebyli by možná vidět ani v TV. Rozhodně však nevidím důvod, proč by neměli mít stejné právo demonstrovat a shromažďovat se, jako všechny jiné zájmové, politické či profesní skupiny.

4 1
možnosti

Souhlasím s Vámi. Právo shromažďovat mají a je to dobře. Kdyby neměli, bylo by něco špatně a jednalo by se o šikanu.

 Jediné co je otázkou, co je podstata pochodu. Dávat na obdiv sexuální orientaci? Z jakého důvodu? Je to přece intimní záležitosti jednotlivce.

1 1
možnosti
Foto

I kdyby to nemělo jiný smysl, než názorně - třeba tady na této blogové diskusi - ukázat, jakou směšnou hysterii vzbuzuje v údajně vstřícné a svobodomyslné české společnosti pouhý pohled na tančícího vyhastrošeného homosexuála, tak to jako ospravedlnění existence Prague Pride stačí :-)

6 6
možnosti

No hlavne, že autor s polovicou vyholenej hlavy a s krúžkom v uchu píše niečo o úchylných exhibicionistoch. To vždy dokáže pobaviť. ;-D

4 3
možnosti

Použiju příspěvek paní Habanové odjinud:

"Jak někomu může vadit nějaký duhový pochod, že to bere za konflikt. Někomu duševně nemocnému? Pořád nechápu ten úpadek, konec světa a rozvrácení, které má tolerance gayů a leseb a přiznání jim stejných práv přivést. Dvě nejničivější války v dějinách lidstva s miliony mrtvých, kdy lidé sobě navzájem dělali nejodpornější věci, proběhly obě v době, kdy byl konzervatismus, křesťanské a rodinné hodnoty nezpochybnitelné a homosexualita byla ilegální ve většině států Evropy. To byl opravdový úpadek lidstva, toto období, ne adopce dětí gay páry nebo nějaký pochod."

Já k tomu dodám jen toto: podle některých diskutérů je homosexuál zřejmě nejnebezpečnější člověk na světě, kterého je nutné eliminovat. Předpokládám, že větší pochopení bude mít cikán, masový vrah nebo polský řidič kamionu ze Studénky než já. Pochod je jednou v roce, ale homoalergici nadělají tolik humbuku, jako by to mělo zahubit svět. Podívejte se, kolik násilí je každý den a vy tady nadáváte na jednotýdenní akci, která nemá za cíl nikomu ublížit, ani potlačit něčí práva. Z nějakých nepochopitelných důvodu jej berete jako útok a brečíte, že heterosexuálové žádný nedělají. Dělají. Tak aby to vám, outlocitným heterosexuálům, nebylo líto, tak každý rok pořádají Mladí křesťanští demokraté pochod pro rodinu. Pokud se jej účastníte, nebude vám to nikdo mít za zlé.

4 8
možnosti
Foto

Jsem zvědavý, zda Karlovu Universitu bude reprezentovat "profesor" M.C. Putna opět s nějakým transparentem o "katolických buznách."

Zastávali se jej dokonce naši kardinálové Vlk s Dukou.

4 4
možnosti

Proč je to slovo profesor v uvozovkách Petříku? My ti taky nepíšeme oslovení soudruh do uvozovek. Každému co jeho jest.;-D

6 1
možnosti

Prague pride je parazitická neziskovka a podobnými nesmysly (kromě jiného) se jen snaží obhájit svou existenci a oprávněnost parazitovat.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS