Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prague Pride (stejně jako jiné podobné akce, "hrdé pochody a přehlídky" homosexuálů) je zcela kontraproduktivní a v zásadě i odpudivou záležitostí.

 

I ve velmi tolerantní společnosti (jakou nepochybně jsme) vzbuzuje spíš odpor a nechuť, a to i tam, kde doposud žádná není. Možná i u některých samotných gayů.

12 2
možnosti

S článkem souhlasím. S hrdostí to nemá nic společného. Stejnojmenná organizace si tím akorát obhajuje svou existenci, aby mohla ciz

8 0
možnosti
MD

Samozrejme karma. K te trapne exibici lze toliko dodat, ze je to dobra 'dlazebni kostka' v ruce tech, co ji potrebuji v tazeni proti NORMALNOSTI.

3 0
možnosti
JC

R^ Já s Vámi naprosto souhlasím. A vůbec nic nemám proti homosexuálům.

2 0
možnosti
Foto

Padesátiprocentní rozvodovost - v pořádku. 40% dětí vyrůstá jen s jedním rodičem - v pořádku. Prague pride - zásadní problém. Je dobře, že zastánci tradiční rodiny mají priority dobře srovnané.

6 7
možnosti
MD

Spravne. Takze bychom meli poradat pochody, za vselijake podpory,  vyzdvihujici odpovednost k zivotu, rodine a detem. Misto podpory exhibujicich kasparu.

7 0
možnosti

Ano, učili nás, že homosexualita je nemravnost, že je to hřích, že je to zvrácenost. A tak my obyčejní nedokážeme pochopit, že je to Boží danost, Boží dar, za který můžeš jen poděkovat.

Ani mně se nelíbí agresivita účastníků Prage Pride, ale pokud to vnímám jako projev frustrace homosexuálů, pak je to pro mne přijatelné.

Křesťanské aktivity Tomáše Halíka vstřícné homosexuálům vnímám jako pastorační pomoc této skupině lidí, která stále chybí.

Homosexuální páry by neměli mít zákonnou možnost adopce dětí, protože v každé rodině, kde chybí mužský nebo ženský princip, má dítě ztížený vstup do života, protože nemá podle čeho si kopírovat vztahy, které si vytváří. Já vím, homosexuálové mají mnohem těžší vstup do života, ale to, že adoptované dítě bude homosexuálně orientované, je šance jen čtyřprocentní.

:-)

2 4
možnosti
AS

A50d28a98m 80S42t15a10v22a

12. 8. 2015 8:34

"...učili nás..." Ano byli hloupí přesně tak jako ti, kteří nám ty exhibicionisty z prajdů / ne homosexuály, byť ti si za svou úchylku mohou i sami - základní metodika léčby je snaha o překonání potíží a nepoddávat se jim!/ / a jejich podporovatele a mluvčí kteří nám svým jednáním a chováním  horem dolem vnucují posvátnou intimitu dvou lidí, které se chechtají už i malí kluci: např. když vidí kluka a holku, jak se drží za ruce.

0 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas s článkem. 

Rovněž nevidím jediný důvod, proč se onen pochod pořádá, než že jde o projev jakéhosi nejasného exhibicionismu lidí s minoritní sexuální orientací. Existuje mnoho různých variant sexuálního uspokojení, takže se možná dočkáme pochodů voyerů, kandaulů atd.

18 2
možnosti

Tomáši, vnímej to jako projev těžké frustrace.

0 1
možnosti
BG

Jo, tohle píše člověk s připínáčkem v uchu a ve 23 letech s nevyzrálým rozumem. Opakujete stejné nesmysly jako diskutéři a přitom si nejste schopen zjistit základní informace či skutečné důvody pořádání.

3 13
možnosti

A co Ti brání nám je tu sdělit?

4 0
možnosti
VK

Tak si jich nevšímejte. Jednoduché.

2 0
možnosti
AS

A57d28a38m 83S12t17a33v39a

12. 8. 2015 8:35

A vy necháte po sobě rajtovat komáry a vosy?

2 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327